В Україні почнуть виробляти молоко для вегетаріанців

24 жовтня 2018 413 0
В Україні почнуть виробляти молоко для вегетаріанців
agroinsider.com.ua

Компанія «Люстдорф» запускає виробництво гречаного та вівсяного молока «Ідеаль Немолоко». Про це повідомив аналітик «Інфагро» Максим Фастєєв, передає agroinsider.com.ua.

«Ось і великий український молочний бізнес звернувся до популярної в усьому світі теми «немолочної» молочки. «Люстдорф» запускає гречане і вівсяне «Ідеаль Немолоко». За назвою, дуже цікаво, тому що світова молочна спільнота виступає за те, щоб молочні альтернативи (рослинні) називалися «напій», а не «молоко» (наприклад, «соєвий напій»). Люстдорф підійшов тонко, «молоко» присутнє на етикетці, але є і пряма вказівка, на те, що це «не молоко», — зазначив Максим Фастєєв.

Директор з маркетингу ТОВ «Люстдорф» Наталія Комзюк відзначила, що продукт має зацікавити вегетаріанців.

«Впевнена, що серед моїх друзів є вегетаріанці, ЗОЖ-ники та люди, яким цікаво експериментувати та додавати в свій раціон нові корисні та здорові продукти. В мене для вас чудова новина — тепер ви можете смакувати нашою рослинною новинкою», — повідомила вона.

Новий продукт вже скоро вийде на український ринок, хоча його роздрібна ціна наразі невідома. До складу гречаного «молока» 2,5% жиру увійшли: вода, мука гречана, олія соняшникова дезодорована, сіль, стабілізаційна система: карагенан. Строк придатності 360 діб при температурі від 1°C до 25°C.

Виконано за допомогою Disqus