Бізон-Тех став дистриб’ютором Massey Ferguson в Полтавській, Дніпропетровській та Рівненській областях

1 листопада 2018 254 0
Трактор Massey Ferguson 7615
bizontech.uaТрактор Massey Ferguson 7615

На карті представництв сільгосптехніки Massey Ferguson від Бізон-Тех з'явились три нові локації. Відтепер компанія «Бізон-Тех» є офіційним представником бренду Massey Ferguson у Полтавській, Дніпропетровській та Рівненській областях. Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на прес-службу Бізон-Тех.

Нагадаємо, що до цього компанія «Бізон-Тех» була представлена насамперед у західних областях України — Львівській, Тернопільській, Закарпатській та Івано-Франківській.

Наразі на всіх офіційно відкритих територіях «Бізон-Тех» пропонує повний модельний ряд техніки Massey Ferguson: трактори, комбайни, телескопічні навантажувачі, сівалки з системою висіву Precision Planting, культиватори, системи навігації Trimble.

Серед запропонованих моделей:

  • найбільш популярна новинка 2018 р. — трактор Massey Ferguson 6713 потужністю130 к.с.;
    трактори для виконання широкого спектру робіт Massey Ferguson 7600 і 7700 потужністю від 150 до 260 к.с.;
  • флагман бренду Massey Ferguson 8700 потужністю від 295 до 370 к.с.;
  • телескопічний навантажувач TH Series для виконання величезного спектру робіт;
  • культиватор Massey Ferguson 5700 для передпосівної підготовки з робочою шириною від 7,6 м до 18,3 м;
  • інноваційні сівалки Massey Ferguson 9000 VE, розроблені спільно з провідними фахівцями компанії Precision Planting;
  • оновлена лінійка комбайнів Activa 7345\7347 S та комбайну Beta 7370 S.

«Ми пропонуємо техніку для господарств із будь-яким земельным банком, враховуючи їхні можливості, потреби та специфіку. Широкий модельний ряд запропонованої техніки дозволяє задовольнити потреби як маленького фермерського господарства, так і великого агрохолдингу. Ми готові запропонувати для кожного клієнта індивідуальні програми фінансування, а також супроводження при оформлені та підготовці документів», — коментують в «Бізон-Тех».

Зазначимо, що клієнти компанії «Бізон-Тех» мають безпрецедентну можливість отримувати повний спектр товарів та послуг від одного постачальника: добрива, насіння, ЗЗР, сільгосптехніку, запчастини, гарантійне і післягарантійне обслуговування с/г техніки. Таким чином створюється замкнутий цикл виробництва сільгосппродукції «під ключ».

Техніка Massey Ferguson вже доступна до продажу у згаданих вище областях, а менеджери готові надавати консультації та проводити демо-покази в полях.

На сьогодні в кожній області є кілька бригад сервісних інженерів, які забезпечені всіма необхідними інструментами, витратними матеріалами та пройшли відповідне навчання. Крім того, планується відкриття нових сервісних центрів зі складами запасних частин.

Нагадаємо, що акційні пропозиції від «Бізон-Тех» актуальні у будь-якому з офіційних представництв для продажу техніки.

Поспішайте скористатись нагодою та придбайте трактори Massey Ferguson 8737 та 7724 за спеціальною акційною ціною. Не пропустіть!

Виконано за допомогою Disqus