Для українських садівників організують фруктово-ягідний тур Новою Зеландією

13 листопада 2018 101 0
Для українських садівників організують фруктово-ягідний тур Новою Зеландією
pixabay.com

Компанія «Тревелайт» запрошує українських садівників в подорож до Нової Зеландії. Двотижневий тур передбачає дослідження технологій індустрії вирощування, зберігання та експорту плодово-ягідної продукції. Досвідом з вітчизняними садівниками поділяться спеціалісти провідних господарств та компаній.

Програма туру включає візит до одного із найпотужніших фруктово-ягідно-овочевих хабів Нової Зеландії, окрім цього на учасників чекає:

  • візит фермерських господарств, які спеціалізуються на вирощуванні лохини та винограду: огляд плантацій, обговорення технологій вирощування, сортування, очистки та зберігання продукції;
  • дослідження потужностей з вирощування яблук, груш та кісточкових, обговорення технологій вирощування з науковими представниками університету та дослідної станції міста Кромвел;
  • відвідування щонайменше трьох садів та корпорації, які займаються вирощуванням та експортом садівничої продукції;
  • дослідження особливостей роботи складських потужностей та камер зберігання готової продукції.

Паралельно з робочими візитами учасники матимуть змогу відвідати безлічі мальовничих місць Південної півкулі.

«Ви зможете відпочити з колегами-садівниками серед незайманої природи, найродючіших фруктових садів, ягідників та виноградників. Яскраво провести робочі зустрічі, побувати в незабутніх місцях Нової Зеландії, деякі з яких входять до 7 Чудес Світу!», — розповідають організатори.

Тур, який пройде з 15 лютого по 2 березня 2019 р. складається з двох частин, участь в яких можна обрати за бажанням. Реєстрація на участь в програмі триває до 15 грудня 2018 р.

Деталі та умови фруктово-ягідного туру Новою Зеландією дізнавайтесь за посиланням.

Виконано за допомогою Disqus