У Рівному пройде міжнародна конференція «Ягідництво і переробка»

16 листопада 2018 187 0
У Рівному пройде міжнародна конференція «Ягідництво і переробка»

Міжнародна конференція «Технології та Інновації: Ягідництво і переробка» пройде 13-14 грудня у Рівному. Однією з центральних тем стане позиціонування ягідної продукції «Made in Ukraine» на міжнародних ринках, продаж свіжої та переробленої ягоди на вітчизняному ринку, вихід на експорт. Будуть організовані столи переговорів з торговими та ресторанними мережами, компаніями-експортерами.

Конференція збере разом професіоналів та початківців ягідного бізнесу, компаній-виробників техніки і технологій, препаратів, бізнес-рішень, торгові мережі та експортерів.

Мета заходу — створення максимально повної моделі успішного бізнесу на ягодах — від посадки, вирощування, збору врожаю до зберігання та переробки.

Експерти розкажуть про вирощування, продажі, зберігання і переробку популярних ягідних культур — чорниці високорослої, суниці садової, малини і чорної смородини, й перспективних ожини, жимолості, червоної смородини, аронії, обліпихи та ін.

До конференції долучаться фахівці з Польщі та України.

У рамках конференції відбудеться виставка-презентація продукції ягідних і переробних підприємств, а також Народна дегустація оригінальних українських напоїв і продуктів на основі ягід.

Генеральним Партнером конференції виступить компанія «Байєр». Керівник відділу регіонального маркетингу компанії «Байєр» в Україні, та провідний менеджер з фруктів та овочів компанії «Байєр», доктор Мірослав Коженевскі розкажуть про те, як захистити свій ягідник від хвороб і шкідників.

Конференція розпочнеться 13 грудня у Рівному (готельний комплекс «Айвенго»).

На другий день конференції —14 грудня — відбудеться бізнес-тур до ТОВ «Українська Ягода» (с. Маркуші, Житомирська обл.).

Зареєструватися на конференцію можна за посиланням

Або за телефонами: + 38 063 056 47 88

                                     +38 068 568 66 58

                                     +38 096 49 16 692

Виконано за допомогою Disqus