У Мінагропроді запрацював інформаційний центр

30 вересня 2015 41 0
У Мінагропроді запрацював інформаційний центр
МінагропродУ Мінагропроді запрацював інформаційний центр

У Міністерстві аграрної політики та продовольства України 14 вересня 2015 р. запрацював інформаційний центр, заявив радник міністра аграрної політики та продовольства України з питань кадрової політики Володимир Коломоєць, пише прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України.

За його словами, метою центу є надання комплексної інформації громадянам про діяльність міністерства та його структурних підрозділів, а також консультування з низки питань, пов’язаних із реєстрацією сільгосппідприємств, порядком здійснення господарської діяльності, виходом на зарубіжні ринки, зеленим туризмом тощо.

«До інфоцентру регулярно надходять актуальні дані щодо усіх показників діяльності міністерства від відповідальних департаментів. Окрім цього, було спеціально підготовлено 162 кейси, які стосуються найбільш частих запитів та дозволяють швидко та ефективно відповідати на звернення громадян. Якщо раніше процедура підготовки установою відповіді на запит займала до 30 днів, то зараз – до 3 днів» — повідомив радник міністра.

Інформаційний центр працює у холі будівлі Міністерства аграрної політики та продовольства України за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 24.

Із запитом можна звернутися особисто, зателефонувати на міський номер, через Skype або написати на електронні адреси.

Контактні дані інформаційного центру Мінагропроду:

Тел. 044-278-47-76

E-mail: operator1@minagro.gov.ua

operator2@minagro.gov.ua

Skype: Minagro.Operator1

Minagro.Operator2

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою