Same випустив на ринок нову серію маневрених тракторів

8 грудня 2018 127 0
Same випустив на ринок нову серію маневрених тракторів
Traktorist.ua

У листопаді виробник сільгосптехніки Same презентував нову серію тракторів Dorado Natural. Техніка потужністю від 70 к.с. до 100 к.с. призначена для підприємств, яким необхідний маневрений трактор, котрий зможе працювати як в полі, так і виконувати роботи в господарстві. Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на Agrarheute.com.

На тракторах Dorado Natural встановлені 3-циліндрові двигуни FARMotion. Ці моделі оснащені системою вприскування палива Common Rail з тиском 2000 бар, турбонагрівачем й охолоджувачем. Паливний бак має ємність 90 л.

КПП має 15/15 передач. Максимальна швидкість складає 40 км/год.

Зовнішня рециркуляція відпрацьованих газів (exAGR) і подальша обробка каталізатором окислення дизельного пального (DOC) гарантують дотримання рівня викидів IIIB. Повітряний фільтр Power Core з діаметром 8 дюймів і невеликим корпусом кулера можна швидко видалити та прочистити.

Інформаційний дисплей вбудований в кермову колонку, яка може бути індивідуально налаштована для кожного водія по висоті та нахилу. На тракторі встановлені шини 420/70 R30 висотою 2,52 м.

Виконано за допомогою Disqus