Екс-голову Аграрного фонду підозрюють у крадіжці 0,5 млн грн

3 жовтня 2015 41 0
Екс-голову Аграрного фонду підозрюють у крадіжці 0,5 млн грн
Кurkul.comЕкс-голову Аграрного фонду підозрюють у крадіжці 0,5 млн грн

Генеральна прокуратура України повідомила про підозру колишньому керівнику «Аграрного фонду України» та іншим особам за заволодіння коштами фонду у сумі понад 521 млн грн. Про це йдеться на сайті Генеральної прокуратури України.

Як зазначається у повідомленні, за результатами розслідування злочинів, вчинених представниками колишньої влади, зокрема службовцями Міністерства аграрної політики України, Управлінням спеціальних розслідувань головного слідчого управління Генеральної прокуратури України повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України, колишньому керівнику Аграрного фонду України та трьом директорам комерційних структур.

«Ці особи підозрюються у заволодінні за попередньою змовою зі службовими особами Міністерства аграрної політики України коштами Аграрного фонду України у сумі понад 521 млн грн, які були призначені для закупівлі цукру. Генеральною прокуратурою України вживаються заходи спрямовані на обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді взяття під варту. Досудове розслідування триває», — пише сайт.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою