На Дніпропетровщині почав працювати новий комплекс переробки олійних

22 січня 2019 673 0
На Дніпропетровщині почав працювати новий комплекс переробки олійних

На початку січня 2019 р. почав свою роботу новий комплекс переробки олійних культур ТОВ «Рістон ОЙЛ». Про це повідомляє Elevatorist.com.

Підприємство розташоване на території, що межує з територією ТОВ «Орільський об'єднаний елеватор» і побудовано на власні кошти групи компаній Ristone Holdings. Плановою потужністю комплексу є 640 т переробки насіння соняшнику в добу, з цілодобовим режимом виробництва.

Із запланованого щорічного обсягу переробки в 200-220 тис. т насіння соняшнику підприємства групи вирощують власного насіння 50-60 тис. т, решта об'єму сировини підприємство планує купувати у місцевих сільгоспвиробників.

Комплекс знаходиться в місті Перещепине на Дніпропетровщині. Підприємство має можливості відвантаження продукції залізничним транспортом (ст. Перещепине, Придніпровської залізниці), на відстані 5 км знаходиться автомобільна дорога державного значення.

«Основним напрямком діяльності комплексу є глибока переробка олійних культур. Планується випуск такої продукції: соняшникова олія, шрот гранульований, експандована макуха, з відходів виробництва — пелети для опалення», — йдеться в повідомленні.

У Групі відзначають, що підприємство побудовано по найсучаснішими новітніми технологіями, з використанням безпечного обладнання з мінімальними викидами шкідливих речових в атмосферу.

«До складу комплексу входять: олієпресовий цех, цех екстракції, виробничо-технічна лабораторія, котельня, яка працює на власних відходах виробництва. Лабораторія укомплектована сучасним обладнанням, що дозволяє робити аналіз продукції максимально швидко і якісно. Виробничі цехи оснащенні якісним і новітнім обладнанням як вітчизняного, так імпортного походження. Продукцію підприємства планується реалізовувати не тільки в Україні, а й в усьому світі», — розповіли в компанії.

Виконано за допомогою Disqus