До числа кращих роботодавців України потрапила агрокомпанія

25 січня 2019 942 0
До числа кращих роботодавців України потрапила агрокомпанія
agrotek.in.ua

Міжнародний кадровий портал «HeadHunter Україна» оприлюднив «Рейтинг роботодавців України 2018», у який ввійшов дилер сільгосптехніки «Агротек». Також до рейтингу компаній, у яких пошукачі роботи хотіли б працювати в першу чергу, увійшов «аграрний» банк Credit Agricole Bank. Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на ukrinform.

За словами керівника проекту «Премія HR-бренд Україна» Лариси Онипко, участь у цьому дослідженні взяли активні пошукачі роботи, як молоді спеціалісти з мінімальним стажем, так і спеціалісти зі значним досвідом.

Опитування проводилося у три етапи. Спочатку анкетували для формування списку компаній, в яких українці хотіли б працювати. Потім їх опитували для визначення тих підприємств, які їх цікавлять найбільше. І тільки після цього залучали експертів ринку, щоб збільшити об’єктивність даних, отримавши їх незалежну оцінку привабливості роботодавців в кожному галузевому переліку.

«Якщо говорити про критерії вибору роботи, то пошукачів у першу чергу цікавить заробітна плата (84%), для 33% респондентів важливим є професійний розвиток, для 29% важлива можливість кар'єрного зростання, 28% цікавляться змістом та масштабом завдань», — підкреслив представник HeadHunter.

Виконано за допомогою Disqus