Євраліс надасть фунгіцидно-інсектицидну обробку насіння в якості бонусу для аграріїв

29 січня 2019 161 0
Сергій Кучеров, Ольга Молокович
Сергій Кучеров, Ольга Молокович

Сьогодні BASF постачає «Євраліс» якісні колоранти Sepiret, інсектицидний протруйник Пончо® на кукурудзу і соняшник, і фунгіцидний протруйник Аліос® на кукурудзу. Однак в поточному році компанії планують розвивати стратегічне партнерство. Про це в ході бізнес-сніданку заявили їх представники. «Піклуючись про насіння, піклуємося про аграріїв» — такою була тема зустрічі, на якій сторони розповіли про суть бізнес-співпраці.

Як зазначила директор відділу маркетингу «Євраліс» Ольга Молокович, продукція компанії має конкурентну генетику. Разом з тим, керівництво ставило завдання знайти «додану вартість до гібридів», яку можна було б запропонувати українським аграріям. Тому після переговорів з BASF було прийнято рішення протруювати насіння комплексом препаратів цієї компанії.

«На відміну від інших насіннєвих компаній, які обмежуються тільки фунгіцидним захистом, «Євраліс» пропонує повну комплексну фунгіцидно-інсектицидну обробку насіння. Причому це буде бонусом для аграріїв, тобто при придбанні продукцію преміум-сегменту не буде необхідності доплачувати за протруєння насіння», — додала керівник.

За словами Ольги Молокович, минулий сезон 2017-2018 рр. для компанії «Євраліс» пройшов досить вдало. Продажі по кукурудзі і соняшнику вдалося збільшити приблизно на 15%.

«Зараз «Євраліс» знаходиться в топ-четвірці найбільших західних компаній на ринку насіння кукурудзи, а також соняшнику. Крім того, наш завод з доробки насіння в Черкаській області увійшов до 5-ки найбільших насіннєвих заводів в Україні», — прокоментувала Ольга Молокович.

За словами Сергія Кучерова, технічного менеджера з розвитку продуктів на олійних культурах в Україні, Республіці Молдова та країнах Кавказу BASF, в 2019 р. їх компанія посилилася завдяки чималій кількості інструментів для аграріїв. А співпраця з «Євраліс» дозволить BASF збільшити свою частку в сегменті захисту насіння.

«Зміни клімату впливає на поширення тих чи інших патогенів. І наявність вже готових рішень від компанії BASF буде важливим моментом для впевненості аграріїв у завтрашньому дні», — зазначив представник компанії.

Основним напрямком співпраці компаній стала виробнича система Clearfield® для ріпаку та соняшнику і Clearfield® Plus для соняшнику. Аграріям пропонується вдосконалені і високоефективні гербіциди Нопасаран®Євро-Лайтнінг® і Євро-Лайтнінг® Плюс, що працюють в поєднанні з ультрасучасними і високоврожайними гібридами «Євраліс», стійким до цих гербіцидів.

Виконано за допомогою Disqus