ALFA Smart Agro стала партнером Міжнародного конгресу Sugar World 2019

12 лютого 2019 32 0
ALFA Smart Agro стала партнером Міжнародного конгресу Sugar World 2019

Компанія ALFA Smart Agro офіційно підтримує проведення III Міжнародного конгресу Sugar World 2019. Про це повідомила прес-служба компанії.

Конгрес відбудеться 27 лютого у м. Бровари Київської області.

У заході візьмуть участь фахівці Дослідно-демонстраційного центру ALFA Smart Agro, які розробляють системи захисту цукрових буряків. Гості конгресу зможуть отримати агрономічну консультацію, а також ознайомитися із лінійкою препаратів ALFA Smart Agro, рекомендованих для внесення на посівах цукрових буряків.

«Оскільки цукровий буряк є стратегічно важливою для України культурою, компанія ALFA Smart Agro приділяє велику увагу підвищенню ефективності її вирощування. На сьогоднішній день в портфелі ALFA Smart Agro понад 20 препаратів, рекомендованих для застосування на посівах цукрових буряків: гербіциди, фунгіциди, інсектициди, мікродобрива. Усі ці продукти швидко та результативно вирішують завдання у полях. Вони надають господарствам впевненість у тому, що потенціал врожайності, закладений виробниками насіння, буде розкрито», — зазначає директор з розвитку портфеля продуктів ALFA Smart Agro Сергій Кнечунас.

Виконано за допомогою Disqus