Бізон-Тех відкриє дилерський центр Massey Ferguson на Полтавщині

15 березня 2019 194 0
Бізон-Тех відкриє дилерський центр Massey Ferguson на Полтавщині
masseyferguson.co.uk

Компанія «Бізон-Тех» у березні відкриє перший у Полтавській області дилерський центр по обслуговуванню та продажу техніки бренду Massey Ferguson. Про це в ексклюзивному коментарі Traktorist.ua повідомив заступник керівника департаменту сільгосптехніки «Бізон-Тех» у Полтавській області Роман Столяренко.

Новий дилерський центр буде включати виставковий та торговельний майданчики, офісні приміщення, ремонтні бокси, склад запчастин і зону тест-драйв. Його загальна площа буде становити 2 500 м², але планується подальше розширення.

Дилерський центр запропонує клієнтам комплексне рішення: продажі сільгосптехніки, запчастин і сервісне обслуговування. Спеціалісти зможуть виконати ремонт техніки як у центрі, так і на виїзді в господарства. У новому дилерському центрі буде працювати 5 екіпажів сервісних інженерів, а також менеджери з продажу техніки та запчастин.

«На відкритті відбудеться презентація нових тракторів Massey Ferguson серії S. У Полтавській області ми будемо їх презентувати саме на цьому заході. Також навесні плануємо завезти нові самохідні обприскувачі Massey Ferguson, які ще не були презентовані в Україні», — зазначив Роман Столяренко.

Виконано за допомогою Disqus