Гнідавський цукровий завод реалізовує органічне добриво

29 березня 2019 98 0
Гнідавський цукровий завод реалізовує органічне добриво

Гнідавський цукровий завод реалізовує мелясну барду для сільськогосподарських підприємств Волині та сусідніх областей. Сільгосппідприємства використовують це органічне добриво для підживлення ґрунтів. Повідомляє ukrsugar.com.

Завод щодня реалізовує понад 300 т барди. Мелясна барда — це залишок від переробки цукрових буряків. Спеціалісти переконують, що 10 т мелясної барди можуть замінити чотири мішки селітри. Беручи до уваги сьогоднішні ціни на добрива — це дуже вигідна пропозиція, тим більше, що мелясна барда є органічним добривом.

Мелясна барда пройшла всі необхідні експертизи вітчизняних та закордонних лабораторій, оцінивши вміст мінеральних добрив, провідні спеціалісти рекомендували використовувати цей продукт для підживлення сільгоспземель. Проект із реалізації був успішно втілений Гнідавським цукровим заводом.

На підприємстві запевняють, що мелясну барду можна вносити під всі види культур у відповідності до методичних рекомендацій. Вже цього року органічне добриво засвідчить свою результативність від кількості та якості врожаю.

Виконано за допомогою Disqus