Українські фермери відвідали завод Deutz-Fahr у Німеччині

9 квітня 2019 105 0
Українські фермери відвідали завод Deutz-Fahr у Німеччині
Traktorist.ua

Клієнти VAIT Agropartners на початку квітня відвідали виробничі потужності Deutz-Fahr у місті Лауїнген (Німеччина). Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на прес-службу VAIT Agropartners.

Керівники агропідприємств змогли побачити логістичний центр Deutz-Fahr, склад запчастин, випробувальний центр і майданчик зберігання готової техніки.

«З технікою Deutz-Fahr ми працюємо понад 5 років і якістю техніки більш ніж задоволені. Усі консультації та рекомендації отримуємо оперативно. У цьому сезоні докупили в VAIT Agropartners сівалку Optima Kverneland — вже третю за рахунком. Ми сіємо переважно соняшник і кукурудзу. Хочеться відзначити точність сівби, інтервал і сходження культур — завжди однакові! Також можна виділити легкість калібрування і роботи з цим обладнанням», — підкреслив керівник компанії «Долинівка» Вадим Хоменко.

За словами керівника фермерського господарства «Гарант» Владислава Манька, для сівби і збирання зернових його підприємство шукає надійні й універсальні машини. У минулому сезоні «Гарант» придбав трактор Deutz-Fahr Agrofarm 115G.

«За помірну ціну, яка трохи більше за вартість вітчизняної моделі, ти отримуєш вдвічі більше опцій, комфорт оператора та якість роботи. Після відвідування заводу ми переконалися, що зробили правильний вибір. З таким підходом до виробництва Deutz-Fahr нас однозначно чекає гарний сезон», — поділився Владислав Манько.

Виконано за допомогою Disqus