Шини BKT протестували на тракторах компанії Deutz-Fahr

16 липня 2016 42 0
Компанія BKT взяла участь у «Future Farming»
raktorist.kiev.uaКомпанія BKT взяла участь у «Future Farming»

Компанія BKT взяла участь у «Future Farming» у Дрездені (Німеччина). Шини бренду були встановлені на трактори німецької компанії Deutz-Fahr, які представники сільськогосподарської індустрії могли протестувати під час «Future Farming», пише Тraktorist.ua, посилаючись на повідомлення «Starco Eastern Group» у Facebook.

Усього у заході взяло участь 19 тракторів Deutz-Fahr. Шини Agrimax RT 657 були встановлені на машини 6 і 7 серії, Agrimax RT 765 — на 7 серію, а флагманська модель Agrimax Force — на трактори 9 серії, прем'єра якої відбулася у минулому році.

«Шини Agrimax Force позиціонуються як флагманська модель сільськогосподарського сегменту продукції BKT. Вони розроблені для високопотужних тракторів. Agrimax RT 657 підходять для поїздок на великі відстані та істотно знижують витрати власника. Модель Agrimax RT 765 розроблена для збиральної техніки і відрізняється високою міцністю і стійкістю до проколів і пошкоджень, а також скорочує ущільнення ґрунту», — сказано у повідомленні.

Зовнішній вигляд продукції у цьому випадку для BKT має велике значення, оскільки виробники тракторів, на відміну від виробників легкового та вантажного транспорту, зазвичай не поставляють свою продукцію з певним брендом шин. Замість цього покупці замовляють комплектацію шин за своїм вибором. Тож участь BKT у «Future Farming» разом з Deutz-Fahr підкреслює придатність шин компанії для тракторів 6, 7 і 9 серії.

«Присутність BKT на такому важливому заході не тільки наповнює нас гордістю, а й підтверджує блискучу роботу, виконану нашими фахівцями з досліджень і розробок. Більше того, це підтверджує здатність BKT реагувати на потреби сучасного фермерського господарства. Це дуже важливо для нас, особливо зараз, коли ми розширюємо свою присутність у сегменті первинної комплектації», — заявила керуючий директор BKT в Європі Люсія Салмасо.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою