У Мінагропроді розпочався конкурс на заміщення вакантних посад

18 жовтня 2015 75 0
У Мінагропроді розпочався конкурс на заміщення вакантних посад
МінагропродУ Мінагропроді розпочався конкурс на заміщення вакантних посад

У Міністерстві аграрної політики та продовольства України 15 жовтня розпочався І етап конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців центрального апарату Мінагропроду, пише прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Як зазначається у повідомленні, відповідний відбір відбувся уперше за останні роки. Про це повідомила директор департаменту роботи з персоналом Міністерства аграрної політики та продовольства України Тетяна Пажитнова.

«Конкурс оголошено на 13 вакантних посад. Це посади головних спеціалістів у департаменті роботи з персоналом, департаменті правової та законопроектної роботи, департаменті фінансово-кредитної політики, департаменті міжнародного співробітництва та посада начальника відділу у департаменті управління державою власністю», — сказала вона.

За її словами, у цілому на заміщення вільних місць подано документів від 100 кандидатів. Це досить високий рівень конкурсу, який свідчить про престижність роботи у відомстві. Здебільшого документи подавали молоді спеціалісти віком до 30 років, які виявили бажання та ініціативу працювати у Міністерстві.

«У Міністерстві 15 жовтня відбувся письмовий іспит кандидатів. За умови успішного його проведення наступного тижня планується проводити співбесіди. За їх результатами буде надано рекомендації щодо зарахування кандидатів на бажану посаду. Таким чином, відомство реформує та удосконалює свою структуру, у тому числі шляхом оновлення кадрів у центральному апараті», — зауважила Тетяна Пажитнова.

Виконано за допомогою Disqus