У США прогнозують найгірший урожай кукурудзи за останні роки

12 червня 2019 573 0
У США прогнозують найгірший урожай кукурудзи за останні роки
pixabay.com

Згідно місячного звіту Міністерства сільського господарства США (USDA), основні зміни у світовій торгівлі за 2019/20 роки включають більший прогноз експорту кукурудзи для Аргентини і Росії. Це частково компенсує скорочення у Замбії. Іноземні запаси кукурудзи знижуються, здебільшого завдяки скороченню запасів Аргентини, Бразилії, Канади та ЄС.

Виробництво кукурудзи у США на 2019/20 рр. прогнозується меншим приблизно на 10%, що є найнижчим показником починаючи із сезону 2015/16 рр.

В Аргентині  прогнозують підвищення виробництва кукурудзи. В Канаді навпаки її виробництво буде знижуватись, через скорочення площі та врожайності у зв’язку із затримкою посівної в Онтаріо. Виробництво кукурудзи в Росії зросте, судячи з урядових даних, що вказують на більшу, ніж очікувалося, площу посіву. Виробництво бразильської кукурудзи зростає на основі останньої державної статистики.

Нагадаємо, згідно щотижневого звіту Міністерства сільського господарства США (USDA) сходи кукурудзи у США майже удвічі гірші, ніж минулого року

Виконано за допомогою Disqus