Екс-регіонал, наближений до великого агрохолдингу, балотуватиметься від Слуги народу

14 червня 2019 1374 0
Екс-регіонал, наближений до великого агрохолдингу, балотуватиметься від Слуги народу
AgroPolit.comЕкс-регіонал, наближений до великого агрохолдингу, балотуватиметься від Слуги народу

На виборчому окрузі №178 у Харківській області від партії «Слуга народу» збирається балотуватися Олександр Літвінов — наближений до харківського аграрного бізнесмена Валерія Деми. Про це повідомляє AgroPolit.com з посиланням на джерело у партії.

Наразі Олександр Літвінов є головою Балаклійської районної ради з 2015 р.

«Він також член районної партійної організації «Волонтерська партія», одним із засновників, якої є підприємець, засновник  ФПГ Sigma, член ради директорів AgroGeneration — Дема Валерій (на минулих виборах балотувався у нардепи по 178 виборчому округу і посів друге місце представник БПП з 29,27% голосів)», — йдеться в повідомиленні.

Виданню стало відомо, що як міський голова Балаклеї Олександр Літвінов висувався на ту посаду від «Партії регіонів» ще у 2010 р.

Телефоном Олександр Літвінов підтвердив, що збирається балотуватися за 178 округом від «Слуги народу». Його кандидатура наразі розглядається, але ще не затверджена

Він також прокоментував інформацію про свою приналежність буцім-то до лав регіоналів.

«Ні, це неправдива інформація. Ніколи не був... Я був у партії Володимира Михайловича Литвина. Був само висуванцем, міським головою. І зараз депутат районної ради від «Волонтерської партії України», — зазначив Олександр Літвінов.

Він також спростував інформацію, що його кандидату на виборах лобіює саме Валерій Дема

«Я з Валерієм Івановичем спілкуюся. Це чудова людина. Ми  разом були у «Волонтерській партії України». А те, що він лобіює, — це інформація не правдива», — зазначив депутат.

Виконано за допомогою Disqus