Ціни на кавуни знизяться в кінці липня — прогноз

16 липня 2019 143 0
Ціни на кавуни знизяться в кінці липня — прогноз
pixabay.com

Сезон продажу кавунів стартував близько місяця тому, проте ціна на баштанні не знижується. Характерне суттєве здешевлення кавунів та динь, як і кожного року, очікується на кінець липня. Про це повідомляє Kurkul.com спільно з FreshBot.

Ціни на Кавуни та дині українського походження починалися із 29 грн/кг та 70 грн/кг відповідно. Проте імпортні (Іран, Іспанія) постачання призвели до зниження цін: 15 грн/кг та 29 грн/кг відповідно, вже за два тижні.

Наразі більшість супермаркетів влаштовують акції та розпродажі ранніх сортів кавуна, так як багровий (пізній та дешевий) кавун вже вже скоро надійде у продаж. Купити смачні ягоди можна від 5 грн/кг.

Читати за темою: Ціни на кавуни в Україні вп’ятеро перевищили минулорічні

Якщо погода буде теплою та без дощів, українців очікує дуже смачний та довгий сезон корисних кавунів та динь, а експортерів можливості.

Слід також не забувати про небезпечний рівень нітратів у баштанних, який завжди треба перевіряти (спеціальніми пристроями, або лабораторях, або запитувати в мережах сертифікати та результати таких досліджень). Оскільки дуже часто можна зустріти рівень нітратів у 6-10 разів більший за норму

Продовжуємо стежити за цінами з FreshBot:

Appstore

Google Play

Виконано за допомогою Disqus