Zernotorg.ua запускає новий сервіс для продажів зерна

24 липня 2019 274 0
Zernotorg.ua запускає новий сервіс для продажів зерна
Zernotorg.uaZernotorg.ua запускає новий сервіс для продажів зерна

Інтернет-платформа Zernotorg.ua з почакту липня впроваджує новий сервіс для користувачів — Підбір угод. Цей сервіс дозволяє продавцям зернових культур швидко знаходити та підбирати найвигідніші пропозиції по зерну у всіх регіонах України. Про це Kurkul.com повідомила прес-служба компанії.

Сервіс здійснює для передплатників автоматичний пошук кращої маржі при продажу зерна з урахуванням вартості логістики при транспортуванні в порт та зі складу зберігання. Користувач просто вказує свій населений пункт і культуру, а система видає йому гарячі пропозиції від реальних покупців. З них він обирає найкращу і напряму зв’язується з контрагентом.

«Коли ми розробляли електронний майданчик для торгівлі зерном, ми розуміли, що на фактор ціни виробника значною мірою впливає вартість логістики. І наразі завдяки інтеграції з нашою системою ми отримали зручний онлайн сервіс, який спроможний підбирати найпривабливіші за маржею угоди за лічені секунди», — прокоментував засновник і керівник порталів Zernotorg.ua і Zernovoz.ua Олександр Мащенко.

Також він додав, що це не останнє приємне нововведення від команди обох порталів.

Наразі сервіс Підбір угод надає можливість передплатникам не витрачати багато часу на пошук пропозицій на багатьох різних сайтах і дошках оголошень, а вести їх бізнес швидше та ефективніше.

Виконано за допомогою Disqus