У поліції розповіли подробиці нападу на родину фермера на Запоріжжі

29 липня 2019 1219 0
У поліції розповіли подробиці нападу на родину фермера на Запоріжжі
tsn.ua

На момент нападу на родину фермера в селі Долинське Мелітопольского району Запорізької області, яке відбулося 27 липня, у будинку перебувало також троє дітей. Про це повідомляє ria-m.tv.

У момент скоєння нападу злочинці зачинили дітей у кімнаті та почали бити подружжя. При цьому, ніхто із сусідів нічого не чув, адже будинки у селі розташовані далеко один від одного.

Злочинцям вдалося заволодіти 0,5 млн грн, ювелірними прикрасами та автомобілем Audi Q7.

«Поліцейськими встановлено, що невідомі в масках проникли в будинок чоловіка 1977 р. н. та, погрожуючи зброєю, заволоділи майном. Після чого з двору домоволодіння заволоділи автомобілем «Ауді» і зникли в невідомому напрямку. Вжитими заходами розшуку поліцейські виявили покинутий автомобіль «Ауді» в місті Запоріжжя», — повідомили у поліції.

У Мелітопольському відділі поліції повідомили, що за даним фактом порушено кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.187 (розбій) та ч.3 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Вживаються заходи щодо встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння злочинів.

Виконано за допомогою Disqus