Школа аграрного диктатора Юрія Дробязко достроково набрала студентів

30 липня 2019 224 0
Юрій Дробязко, власник «Аграрної технологічної компанії»
Юрій Дробязко, власник «Аграрної технологічної компанії»

Бліцкриг з набором кандидатів у Школу аграрного диктатора (офіційно Grain Power school) закінчився повною капітуляцією традиційної аграрної освіти. Не встигли ми тільки розмістити новину про набір людей на дворічний хардкор-курс для підготовки агротехнологів і агроменеджерів нового покоління, як на організаторів посипався град заявок.

Початковий план зібрати курс з 20 аграрних камікадзе довелося на ходу розширювати до 40. При цьому залишилося ще 50 відкладених заявок, і додатково було організовано окремий жіночий батальйон «Польові котики». Незважаючи на досить жорсткі умови індивідуальних тестів і шок-співбесід, бажаючих стати учасником шАД виявилося все одно більше, ніж можливості ініціаторів проекту.

«Набір закритий в кінці минулого тижня. Для тих, хто не встиг до нас на курс — повернемося до нього в наступному році», — підкреслили організатори.

Ми натякали, але спеціально до останнього не відкривали, хто ж є тим самим Диктатором технологій. Якщо ви пропустили заголовок, то повторимо — аграрним гуру стане сам власник «Аграрної технологічної компанії» Юрій Дробязко. Той самий чоловік, який першим привіз в Україну сою, заснував один з найефективніших агрохолдингів країни і вважається одним з ТОП-біотехнологів СНД.

Читати за темою: Юрій Дробязко: Аграріям зараз потрібно мати якнайбільший прибуток з гектару і я знаю, що для цього потрібно робити

Також організатори заявляють, що до процесу навчання будуть залучатися кращі фахівці України, а в лекційних заняттях — видатні вчені і практики світу. Дуже сподіваємося, що до випуску успішно дійдуть все курсанти, а у вітчизняному АПК вже скоро будуть світитися нові зірки.

Виконано за допомогою Disqus