«Слуги народу» зустрілись з родичами вбитих фермерів

9 серпня 2019 1703 0
«Слуги народу» зустрілись з родичами вбитих фермерів
«Слуги народу» зустрілись з родичами вбитих фермерів

Сьогодні відбулася зустріч родичів вбитих фермерів із Дніпропетровщини з майбутніми головами аграрного та правоохоронного комітетів Верховної Ради — Миколою Сольським та Денисом Монастирським. Також на зустрічі був присутній майбутній депутат Мар’ян Заболоцький. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook голова голова Агро-Продовольчої Ради Іван Слободяник.

На зустрічі були представники трьох господарств — ФГ «Кондратюк», ФГ «Дар» і ТОВ «Карат плюс», також був присутній  голова Асоціації фермерів Дніпропетровської області Анатолій Гайворонський.

«За результатами обговорення ми домовилися, що Микола Сольський та Денис Монастирський візьмуть на особистий контроль конкретні завдання по Генпрокуратурі, МВС та Мін’юсту, щодо справ по цим господарствам, тобто там де відбувається саботаж розслідування чи халатність. Кінцевим результатом має стати як повернення власності так і покарання злочинців», — повідомив Іван Слободяник.

Також присутні обговорили системних змін, які варто впроваджувати, щоб мінімізувати, чи взагалі викоренити кримінал та рейдерство в аграрній сфері.

Виконано за допомогою Disqus