В ОПЗ заявили про рейдерське захоплення

13 серпня 2019 292 0
В ОПЗ заявили про рейдерське захоплення
oblvesti.com.uaВ ОПЗ заявили про рейдерське захоплення

На «Одеському припортовому заводі» (ОПЗ), який запустив виробництво на початку серпня, заявили про спробу рейдерського захоплення підприємства і просять президента України Володимира Зеленського не допустити цього. Про це повідомив перший заступник директора ОПЗ Микола Щуріков на своїй сторінці в Facebook, передає Latifundist.com.

Нагадаємо, ОПЗ запустив виробництво добрив після річного простою

«Сьогодні, коли, після більш ніж річного простою, завод запрацював. Колектив «Одеського припортового заводу» знаходиться в передстрайковому стані готовий їхати в Київ, щоб боротися за своє майбутнє тоді як стара влада намагається зупинити і захопити завод», — прокоментував Микола Щуріков.

Перший заступник директора ОПЗ також опублікував лист до президента України, в якому повідомляється, що колективу ОПЗ стали відомі факти, які свідчать про наявність змови в уряді прем'єр-міністра Володимира Гройсмана з метою, шляхом рейдерства, через Фонд державного майна змінити керівництво заводу для подальшого саботування роботи підприємства .

«Як нам стало відомо, виконуючий обов'язки голови ФДМ Віталій Трубаров, всупереч закону і здоровому глузду, спочатку намагався зупинити виробництво, а зараз організував фінальну «гастроль» і направив документи в Кабмін на зміну керівника ОПЗ», — написав Микола Щуріков.

Також він додав, що запуск заводу став можливий тільки завдяки реакції на звернення колективу ОПЗ. Тому Микола Щуріков звернувся до Президента України, з проханням не допустити рейдерської зміни керівництва і надалі —рейдерського захоплення ОПЗ.

Виконано за допомогою Disqus