В Офісі президента додали три кандидатури на посаду аграрного міністра

22 серпня 2019 839 0
В Офісі президента додали три кандидатури на посаду аграрного міністра
tsn.ua В Офісі президента додали три кандидатури на посаду аграрного міністра

На посаду аграрного міністра наразі додалося ще три нових кандидатури —власник ГК «UKRAVIT» Віталій Ільченко, наближений до Олексія Гончарука економіст, керівника юридичного сектору BRDO Сергій Глущенко та перший заступник голови Черкаської обладміністрації Тарас Висоцький. Про це повідомляє AgroPolit.com з посиланням на власні джерела в Офісі президента.

«Олексій Гончарук пропонує на цю посаду свого колегу економіста, керівника юридичного сектору BRDO Сергія Глущенка. Він має певний досвід в агро — займається питаннями ліцензування, контролю за безпечністю харчової та нехарчової продукції в Україні. У списку ще є перший заступник голови Черкаської обладміністрації Тарас Висоцький», — йдеться у повідомленні. 

Ще одна нова кандидатура пролунала за під час зустрічі з бізнесом президента Україні Володимира Зеленського та ізраїльського прем’єр-міністра Біньяміна Нетаньягу.

«Виникло питання, а кого розглядають на посаду агарного міністра? Пролунало кілька прізвищ — Віталій Ільченко, Ірина Паламар, Іван Слободяник, Іван Мірошніченко. Рекомендації у підтримку кандидатур від бізнесу були більше на адресу першого», — йдеться у повідомленні.

Якщо ви ще не проголосували за аграрного міністра, то можете зробити це за посиланням

Виконано за допомогою Disqus