ФАО відкрив навчальний проект для фермерів

29 жовтня 2015 77 0
ФАО відкрив навчальний проект для фермерів
СНАУФАО відкрив навчальний проект для фермерів

На Сумщині розпочав роботу перший модуль проекту «Успішний зерновий агробізнес на невеликій площі», пише прес-служба Сумського національного аграрного університету (СНАУ).

Читати по темі: ФАО запрошує на навчальний проект для фермерів на Сумщині

Як зазначається у повідомленні, для участі у ньому зареєструвалося 48 фермерів з різних регіонів України — Сумської, Харківської, Полтавської, Вінницької, Київської, Луганської та Чернігівської областей.

«З ФАО ми співпрацюємо вже впродовж 5 років. Це свідчить про те, що ми виправдовуємо покладені на нас сподівання. Ми переконані, що учасники проекту зможуть знайти багато корисного для себе, адже лекції та семінари проводитимуться досвідченими викладачами СНАУ, а також представниками компанії Кернел, Інституту сільського господарства ПС НААН та професором Мартіном Маурером з німецького університету Вайєнштефан-Тріздорф», — зазначила координатор проекту, начальник відділу міжнародної діяльності СНАУ Лариса Калачевська.

Також додається, що крім теоретичних занять, у с. Сад Сумського району на базі Сумського філіалу «Облдержродючість» та на полях озимих культур Інституту сільського господарства Північного Сходу НААН будуть проведені також і практичні тренінги.

Після завершення польових тренінгів будуть створені навчальні відео прикладного характеру, що розміщуватимуться на веб-сторінці проекту. Для зареєстрованих учасників постійно доступні on-line тренінгові курси, інтегровані в інтерактивне навчальне середовище MOODLE. За результатами кожного модулю на основі письмового тесту слухачі, які успішно пройдуть оцінювання, будуть нагороджені офіційними сертифікатами, пише прес-служба.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою