МТБ БАНК запровадив партнерські кредити для фермерів від 0,01% річних

2 вересня 2019 95 0
МТБ БАНК запровадив партнерські кредити для фермерів від 0,01% річних
МТБ БАНКМТБ БАНК запровадив партнерські кредити для фермерів від 0,01% річних

У цьому маркетинговому році фахівці МТБ БАНКу розробили ряд партнерських програм, в рамках яких сільгоспвиробники можуть кредитуватися під пільгову процентну ставку від 0,01% річних, і за ці кошти купувати товари партнерів банку. Про це повідомляє прес-служба банку.

Минулого року МТБ БАНК вивів на ринок свій продукт Agro New, який дозволив аграріям за спрощеною процедурою отримувати кредит до 5 млн грн.

Рішення для аграріїв від МТБ БАНКу дозволяють клієнтам під мінімальні відсотки придбати все необхідне для проведення посівних, жнив та інших сільськогосподарських робіт у будь-якому сезоні: добрива, посівний матеріал, ПММ, засоби захисту рослин (ЗЗР), системи крапельного зрошення. При цьому немає необхідності відволікати свої власні ресурси на погашення кредиту в строк до 10 місяців.

Агровиробник може обради для себе різноманітну продукцію у партнерів банку за попереднім рішенням, яке приймається протягом одного дня:

ТОВ «Сервіс-Агрозахід» — посівний матеріал, добрива та ЗЗР;

«UKRAVIT» — засоби захисту рослин;

ТОВ СБПМ — ПММ, ЗЗР, добрива;

ТОВ «Іригатор» — система крапельного зрошення.

Нещодавно МТБ БАНК запропонував і зовсім унікальний продукт — по ФАР аграрій може взяти кредит навіть під урожай овочів і фруктів. Фахівці МТБ БАНКу продовжують працювати над розширенням лінійки продуктів і послуг для агробізнесу і мають намір вивести на ринок ще ряд новинок.

Виконано за допомогою Disqus