Українським фермерам продемонструють переваги гібридного жита

19 вересня 2019 111 0
Українським фермерам продемонструють переваги гібридного жита
Українським фермерам продемонструють переваги гібридного жита

Компанія «КВС-Україна» анонсувала запуск проекту «Житня Країна», в рамках якого вітчизняних аграріїв ознайомлять з особливостями технології та перспективами вирощування гібридного жита селекції KWS.

Проект «Житня Країна» має на меті продемонструвати в дії революційні гібриди жита на полях України, тим самим заохотивши вітчизняних сільгоспвиробників до вирощування культури.

У рамках проекту, на YоuTube-каналі «КВС-Україна» стартує серія відеороликів «Жито великих людей», де будуть показані успішні кейси українських фермерів. Про переваги та сильні сторони гібридного жита також розкажуть німецькі експерти та фермери.

«Гібридне жито виробництва компанії KWS стрімко входить до сівозміни просунутих й успішних фермерів. Наразі все більше гектарів засівається гібридним житом, адже це більш стійка до посухи та зимових холодів культура, що дає більше врожаю з меншим використанням ЗЗРР», — відзначають фахівці компанії.

Слід зазначити, що гібридне жито, на відміну від сортового, має ряд значних переваг, що робить його цікавою альтернативою для широкого загалу вітчизняних фермерів. Не дарма, жито гібридної селекції демонструє високу врожайність та стійкість до хвороб та погодних умов.

Нагадаємо, до портфелю компанії «КВС Україна» входить 5 гібридів силосного та зернового жита.

«Житня Країна» починає житню революцію на українських полях!

Виконано за допомогою Disqus