KWS працює над чотирма селекційними програмами по кукурудзі

5 листопада 2015 38 0
KWS працює над чотирма селекційними програмами по кукурудзі
Кurkul.comKWS працює над чотирма селекційними програмами по кукурудзі

Компанія KWS працює над чотирма селекційними програмами по силосній кукурудзі та над створенням її ранньостиглих гібридів. Про це в інтерв’ю агропрорталу Кurkul.com повідомив координатор виробництва KWS France Ромен Проффі.

За його словами, на сьогодні Україна є найбільшим виробником кукурудзи в Європі. На континенті з площами кукурудзи біля 23 млн га майже 60% всього виробництва належить Україні, Росії, Франції та Німеччині.

«Компанія KWS є європейським лідером на ринку силосної кукурудзи. На сьогодні ми працюємо над чотирма селекційними програмами у цьому напрямку. Також ми працюємо над програмою створення ранньостиглих гібридів, адаптованих до холодних умов півночі Європи, і програмами для регіону «Східна Європа», до якого входять Україна та Росія», — зазначив експерт.

Читати по темі: Ромен Проффі: KWS інвестувала більше €120 млн у виробництво насіння

Також додав, що компанія має потужну селекційну програму по кукурудзі на зерно.

«Для того щоб рослина була адаптована до потреб фермера та умов вирощування, нам потрібно проводити селекцію у місцях її подальшого культивування, на відміну, наприклад, від ріпаку, по якому ми можемо мати одну загальну програму на всю Європу», — підсумував Ромен Проффі.

Виконано за допомогою Disqus