Суд визначив заставу організатору рейдерського захоплення агрофірми з Харківщини

11 жовтня 2019 184 0
Суд визначив заставу організатору рейдерського захоплення агрофірми з Харківщини
pixabay.com

Київський районний суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави організатору спроби рейдерського захоплення приватної агрофірми у селі Велика Губщина у Харківській області. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

Вчора, 10 жовтня, Київський районний суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Однак, чоловік може вийти на свободу, якщо внесе заставу у сумі 576 тис. грн.

Зазначається, що організатор рейдерського захоплення тривалий час переховувався від слідства та був оголошений у розшук. Дії зловмисника слідчі кваліфікували за кількома статтями Кримінального кодексу України — ч.2 ст.206-2 (протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації), ч.4 ст.190 (шахрайство), ч.1 ст.294 (масові заворушення) та ч.4 ст.358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

Нагадаємо, на Харківщині, у Валківському районі, затримали близько 50 осіб, серед яких громадяни Росії та жителі тимчасово окупованих територій, за спробу рейдерського захоплення приватного сільгосппідприємства.

Виконано за допомогою Disqus