З 2020 року українська «Медова біржа» розпочне свою роботу в Європі

24 жовтня 2019 294 0
З 2020 року українська «Медова біржа» розпочне свою роботу в Європі
pixabay.com

Розробники української «Медової біржі» працюють над створенням аналогу цього майданчику в Європі і планують вже на початку 2020 р. здійснити його запуск. Про це повідомив Олександр Дулгер, директор ТМ «Медова Біржа» в ході медового форуму «Україна медова і світ», інформує agro-yug.com.ua.

«Місія «Медової біржі» полягає в тому, щоб дати можливість всім гравцям ринку, а не лише великим експортерам, спробувати експортувати свій мед або знайти покупця на світових ринках. Наш сервіс — це цифрова платформа, яка дозволяє торгувати. Простіше кажучи, це вузькоспеціалізований майданчик оголошень для продажу меду та медової продукції. Це буде місцем, де американські і європейські покупці зможуть залишити свою заявку на покупку конкретного сорту меду і ми зможемо її копіювати на українську платформу», – повідомив Олександр Дулгер.

Експерт зазначив, що це допоможе невеликим виробникам почати продавати свій мед закордон. За допомогою української платформи можна буде формувати під європейську заявку великі партії продукції і експортувати їх.

Читати за темою: Низькі ціни на мед збережуться протягом найближчих року-двох

Виконано за допомогою Disqus