Холдинги, іноземці та фермери шукатимуть компроміси для запуску ринку землі 6 листопада

1 листопада 2019 80 0
Холдинги, іноземці та фермери шукатимуть компроміси для запуску ринку землі 6 листопада
Kurku.comХолдинги, іноземці та фермери шукатимуть компроміси для запуску ринку землі 6 листопада

У Києві 6 листопада о 19:00 у приміщенні Creative Quarter у Бізнес Центрі Gulliver Башня B (Спортивна площа, 1А) відбудеться земельне віче «Земельне тріо бізнесу: холдинги, «іноземці» та фермери — чи є межа компромісу для вільного ринку?» Організатор — радник прем’єр-міністра, депутат парламенту 8-го скликання Олексій Мушак та AgroPolit.com, Latifundist.com, Kurkul.com. Про це повідомляє AgroPolit.com.

Парламент виходить на фінішну пряму із запуску земельного ринку: протягом місяця у сесійну залу винесуть земельний законопроект для голосування. Але чи готовий до вільного ринку сам бізнес?

На черговому земельному віче пропонуємо вам стати свідками першого онлайн-балу з аргументами в руках між непримиренними суперниками&союзниками — фермерами, середніми українськими агрохолдингами та «чистими іноземцями». Уже наступної середи в онлайні вони озвучать свої аргументи і подискутують на всі земельні теми-табу.

Цікавий контент, гарячу дискусію, інтерактив та онлайн-голосування для кожного учасника дебатів ми гарантуємо.

Якщо ви хочете долучитися до дискусії — приходьте на неї, попередньо зареєструвавшись — потрібно заповнити онлайн анкету.

Виконано за допомогою Disqus