Офіс реформ при Мінагропроді розробить нові аграрні проекти

10 листопада 2015 82 0
Офіс реформ при Мінагропроді розробить нові аграрні проекти
МінагропродОфіс реформ при Мінагропроді розробить нові аграрні проекти

Офіс реформ, що діє при Міністерстві аграрної політики та продовольства України, розробляє проекти, які будуть реалізовані відповідно до Єдиної комплексної стратегії розвитку галузі на період до 2020 р., пише прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Як зазначається у повідомленні, офіс діє вже більше року та об’єднує зусилля українських та міжнародних експертів. Активну участь у його роботі беруть фахівці Фонду інновацій та розвитку (Грузія), зокрема його співзасновник Георгі Вашадзе. Офіс працює як на волонтерських засадах, так і за підтримки донорів.

«Спільно з Мінагропродом офіс працює над реформуванням аграрної галузі. Зокрема, йому належать важливі дії щодо дерегуляції, моніторингу та аналізу діяльності державних підприємств, залучення позабюджетного фінансування для аграріїв, навчання співробітників міністерства та керівників ДП зі сфери управління міністерства», — інформує сайт.

Як зазначається у повідомленні, частина проектів, над упровадженням яких працює Офіс реформ при Мінагропроді, вже реалізовані, інша частина — у процесі розробки та потребує всебічної підтримки міжнародних донорських організацій, з якими сьогодні ведуться перемовини.

Виконано за допомогою Disqus