Офіс підтримки реформ Мінагрополітики працює над завершенням земельної реформи

1 червня 2017 126 0
Робота Офісу підтримки реформ Мінагрополітики спраямована на проведення земельної реформи
Kurkul.comРобота Офісу підтримки реформ Мінагрополітики спраямована на проведення земельної реформи

Пріоритетний напрямок роботи напрямками роботи Офісу це завершення земельної реформи, реформування системи державної підтримки, приватизація та ефективність управління активами, розвиток сільських територій, розвиток ринків збуту, розвиток органічного виробництва, зрошення, безпечність та якість харчової продукції, повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

«Діяльність Офісу підтримки реформ сфокусована на посиленні роботи Міністерства у реалізації реформ. Створення Офісу було однозначно практичною ініціативою, спрямованою на формування співпраці між донорами та органами державної влади», ― зазначив Голова ОПР Юрій Змій.

Під час засідання робочої групи Офісу підтримки реформ при Міністерстві аграрної політики та продовольства України були проаналізовані проміжні результати діяльності Офісу та сформовано план дій на наступні півроку в рамках стратегії 3+5.

У ході зустрічі учасники поділилися своїми досягненнями, баченням ситуації, а також визначили пріоритетність цілей та спільних дій на наступні півроку. Зокрема, було зауважено, що за час роботи Офісу було прийнято 2 закони, ведеться робота за 14 законопроектами, 4 з яких вже зареєстровані. Окрім того, було підготовлено 2 концепції реформування спиртової галузі.

Виконано за допомогою Disqus