Precision Planting здобув на Agritechnica 2019 срібну медаль за систему SmartDepth

11 листопада 2019 48 0
Precision Planting здобув на Agritechnica 2019 срібну медаль за систему SmartDepth
Kurkul.com

На виставці Agritechnica 2019 компанія Precision Planting отримала срібну нагороду за розробку системи SmartDepth. Про це повідомив менеджер з комунікацій Precision Planting Ендрю Фоіч, інформує Traktorist.ua

SmartDepth автоматично контролює глибину висіву відносно поточних умов ґрунту, таких як рівень вологи. Для цього оператор визначає діапазон висіву, тобто мінімальну і максимальну глибину, і вказує мінімальну вологість.

У процесі висіву система SmartDepth вимірює та аналізує різні рівні вологи на різній глибині у режимі реального часу. При цьому за необхідності автоматично збільшує глибину, використовуючи електричний привід.

Автоматично розміщуючи насіння на глибині, де рівень вологи достатній, SmartDepth забезпечує рівномірне проростання й урожай. Система заощаджує насіння, оскільки операторам не доведеться враховувати додаткові обсяги для потенційно вищих норм висіву.

«Ми отримали срібну медаль за Smart Depth. Але це рішення нове і ми тестуємо його. Ця розробка не надійшла у продаж. Сподіваємось, що протягом 24 місяців виведемо Smart Depth на ринок», — підкреслив Ендрю Фоіч.

Нагадаємо, на міжнародній виставці сільгосптехніки Агрітехніка 2019 оголосили переможців щорічного конкурсу «Трактор року 2020»

Виконано за допомогою Disqus