Міжнародна АгроЕкспедиція стартує з Agritechnica 2019

6 листопада 2019 65 0
Міжнародна АгроЕкспедиція стартує з Agritechnica 2019
Kurkul.com

Вже за декілька днів, 10-16 листопада, у німецькому місті Ганновер традиційно відкриє свої двері аграрна виставка №1 у світі Agritechnica 2019. Дивуватимуть цьогоріч аграріїв новинками с/г техніки та цікавою програмою заходів. Про це йдеться у спецпроекті «Agritechnica 2019: чого чекати від найбільшої у світі виставки с/г техніки?» на Kurkul.com.

Упродовж семи днів Agritechnica 2019 стане платформою для 2 800 експонентів і дозволить учасникам зазирнути у захоплююче майбутнє рослинництва. Провідні виробники і постачальники техніки та послуг представлять надихаючі новаторські ідеї.

Виробник сільськогосподарської техніки з Німеччини для обробки ґрунту, посіву та захисту рослин LEMKEN презентує власні напрацювання. Серед них, новий агрегат — самохідний обприскувач Nova 14.

Також свої розробки представить український виробник. Лубнимаш під час Agritechnica 2019 презентує оновлені дахи силосів та нову лінійку транспортного обладнання.

А от фахівці німецького виробника сільськогосподарської та комунальної техніки Amazone розкажуть і покажуть про свою нову техніку, зокрема, компактні дискові борони Сatros XL та Сertos 02, посівну комбінацію Сirrus 03-CC, самохідний обприскувач Black Pantera 4503.

Також в програмі заходів Agritechnica 2019:

  • презентація нової премії DLG — Systems & Components Trophy: Вибір інженерів;
  • міжнародний день фермера (фокус на Францію та Великобританію);
  • діалоги з експертами.

Детальніше про виставку Agritechnica 2019 читайте за посиланням.

Виконано за допомогою Disqus