Андрій Дикун вимагає скасувати всі земельні законопроекти

12 листопада 2019 78 0
Андрій Дикун, голова Всеукраїнської Аграрної Ради
facebook.com, Андрій ДикунАндрій Дикун, голова Всеукраїнської Аграрної Ради

Сьогодні, 12 листопада, фермери зібралися під Верховною Радою з вимогою скасувати всі земельні законопроекти. Про це повідомив голова Всеукраїнської Аграрної Ради Андрій Дикун на своїй сторінці у Facebook.

«Чого ми сьогодні під Верховною Радою і що ми вимагаємо? Ми вимагаємо скасування всіх земельних законопроектів. Сьогодні їх не поставили в порядок денний, але вони з’являться в середу, четвер чи п’ятницю. Тому у нас єдина вимога. Шановний парламент, скасуйте всі земельні законопроекти, які є у порядку денному…», — написав Андрій Дикун.

Учасники мітингу вважають, що два законопроекти, які є на сьогодні у парламенті, є загрозою для національної безпеки України.

«Тому ми сьогодні з нашими учасниками, представниками сільськогосподарських підприємств, з пайовиками, з працівниками с/г підприємств, хтось на тракторах, хтось на машинах, на автобусах, ми прийшли висловити підтримку президенту, сказати, що ми підтримуємо ринок землі, але виступаємо категорично проти того, щоб українська земля продавалась українським олігархам», — додав він.

Нагадаємо, вчора всією Україною прокотилася хвиля мітингів за участі фермерів. Вони перекривали дороги та виводили техніку, аби їх почули.

Виконано за допомогою Disqus