Високої ціни на цибулю не досягти без інтересу імпортерів — думка

18 листопада 2019 40 0
Високої ціни на цибулю не досягти без інтересу імпортерів — думка
pixabay.comВисокої ціни на цибулю не досягти без інтересу імпортерів — думка

Очікування українських виробників стосовно високих цін на ріпчасту цибулю цього сезону, майже недосяжні без наполегливої роботи їх самих, та інтересу імпортерів. Про це повідомляє Kurkul.com спільно з FreshBot.

Полиці супермаркетів заповнені цибулею за цінами від 6,5 до 11 грн/кг, в залежності від регіону та роздрібної мережі. На ринках та на ярмарках, що досі проводять у містах, ціна кг ріпчастої цибулі була 7-9 грн. 

Трохи дорожче золотистої цибулі, коштує біла цибуля — близько 9-12 грн/кг, а ось червона цибуля виявилась найдорожчою — за кг такої, кінцевому споживачу доводилось сплачувати від 10 до 13 грн/кг.

Як і завжди, пакування по 1 кг або менше, набирає популярності і серед споживачів (не доводиться вибирати серед купи різноякісної продукції), і серед виробників (на цьому товарі додана вартість найбільша).

Високий врожай цього року не повинен стати причиною низької ціни. За останні роки експортні ринки відкрили багато виробників, та якісне сортування і позиціонування нашого продукту 100% допоможе у високому середньому рівні цін за весь сезон.

Продовжуємо стежити за цінами з FreshBot:

Appstore

Google Play

 

Виконано за допомогою Disqus