Українську лохину доставлятимуть в ОАЕ літаками

20 листопада 2019 753 0
Українську лохину доставлятимуть в ОАЕ літаками
pixabay.comУкраїнську лохину доставлятимуть в ОАЕ літаками

Українське ягідне підприємство ТОВ «Нікдарія» (TM iBerry) і одна з найбільших компаній-імпортерів свіжих фруктів Перської Затоки Farzana Trading з ОАЕ підписали угоду про регулярні авіапоставках української лохини в сезоні 2020 р. Про це повідомляє east-fruit.com.

Авіапоставками займатимуться Міжнародні авіалінії України (МАУ). Вони надали гарантію блоку вантажних місць з певним планом польотів на маршруті Київ — Дубай в літній авіанавігації на 2020 р.

Як зазначає директор з розвитку і стратегії ТОВ «Нікдарія» Євген Харлан, підписання цієї угоди є істотним проривом у відносинах між ягідними господарствами України та покупцями з Об'єднаних Арабських Еміратів.

«Вперше досягнуті домовленості мають чіткі обсяги замовлень лохини українського походження на регулярній щотижневій основі протягом усього ягідного сезону. Особливо приємно, що продукція буде поставлятися з національним брендування, символікою і чітким визначенням країни походження, що стане суттєвим проривом в просуванні України як важливого постачальника свіжих фруктів і ягід преміальної якості і дозволить створити попит на продукцію та інших українських господарств», — зауважив Євген Харлан.

Нагадаємо, компанія «Нікдарія» оголосила конкурс на розробку робота, який зможе працювати на ягідних плантаціях. 

Виконано за допомогою Disqus