Amazone оновив лінійку дискових борін Catros XL

25 листопада 2019 60 0
Дискова борона Amazone Catros XL 7003-2TX
Kurkul.comДискова борона Amazone Catros XL 7003-2TX

На міжнародній виставці сільгосптехніки Agritechnica 2019 компанія Amazone представила оновлену лінійку дискових борін Catros XL. Про це йдеться в матеріалі «Amazone на Agritechnica-2019: світова прем’єра інновацій» на Traktorist.ua.

«З’явилися нові моделі дискових борін Catros XL з шириною захвату від 4 до 8 м. Завдяки діаметру дисків 610 мм і великій відстані між батареями дисків, а також між другою батареєю і катком, CatrosXL відрізняється, насамперед, високою пропускною здатністю. Для роботи по стерні кукурудзи або закладення проміжних культур, представлені нині борони CatrosXL із шириною захвату до 8 м в поєднанні з високою швидкістю руху до 18 км/год ідеально підходять для досягнення високої продуктивності за одночасно високої якості обробки й мінімальної витрати пального», — зазначається в матеріалі.

Як повідомили представники Amazone, поряд із дисками 610 мм з великими вирізами для сухих і важких ґрунтів можна вибрати варіант дисків із дрібними вирізами 610 мм. Вони забезпечують суцільний зріз і максимальне подрібнення навіть за екстремально поверхневої глибини обробітку, наприклад, під час передпосівної підготовки.

Справжніми фанатами техніки Amazone є багато українських фермерів.

«Ми хочемо купити Catros XL, стати першими в Україні, хто його купив. У ньому є все, що нам потрібно — 610 мм диски, 8 м ширина захвату, надійність. Тим паче, що спеціально під нього ми вже запланували придбати трактор Claas Xerion 5000», — розповів директор з виробництва господарства «Терезине», що на Київщині, Дмитро Кудлай.

А також він зазначив, що у техпарку господарства вже є зернові сівалки Cirrus i Citan, сівалка точного висіву EDX. причіпний обприскувач UX, самохідний обприскувач Pantera, плуг Hektor, розкидач мінеральних добрив ZA-M, культиватори Centaur. Тобто, агрегати для всіх видів польових робіт.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою