АБА АСТРА отримала відзнаку за високі продажі техніки Fendt

28 листопада 2019 32 0
АБА АСТРА отримала відзнаку за високі продажі техніки Fendt
АБА «АСТРА»

Компанія АБА «АСТРА» отримала від представництва корпорації AGCO в Україні нагороду в номінації «Краща доля ринку». Про це повідомив керівник напрямку AGCO у компанії АБА «АСТРА» Леонід Кулик, інформує Traktorist.ua

На конференції AGCO у м.Трускавець була отримана відзнака за високі продажі техніки Fendt у зонах відповідальності АБА «АСТРА» (Київська, Вінницька, Черкаська, Чернігівська області).

«Компанія АБА «АСТРА» впоралася з поставленими цілями від корпорації AGCO по досягненню мінімальної долі у закріплених регіонах і навіть досягла більших показників», — пояснив Леонід Кулик.

За його словами, у 2019 р. серед українських аграріїв найбільший попит мали трактори Fendt 720 Vario, Fendt 724 Vario, Fendt 933 Vario, Fendt 936 Vario, Fendt 1038 Vario, Fendt 1050 Vario, Fendt 1159 MT.

«Це універсальні високоефективні машини, які дозволяють українським аграріям виконувати всі сільськогосподарські види робіт з максимальною продуктивністю за менший період часу і з меншими експлуатаційними витратами», — додав Леонід Кулик.

Нагадаємо, на міжнародній виставці сільгосптехніки Agritechnica 2019 (Агрітехніка) оголосили переможців щорічного конкурсу «Трактор року 2020». У категорії «Трактор року» здобув перемогу Fendt 942 Vario. 

Виконано за допомогою Disqus