Компанія АБА АСТРА запустила інтернет-магазин

22 липня 2020 38 0

Компанія АБА «АСТРА» оголосила про запуск власного інтернет-магазину. Відтепер аграрії можуть купувати необхідні запчастини простіше і швидше, пише Traktorist.ua із посиланням на прес-службу компанії.

Платформа інтернет-магазину була створена фахівцями компанії з метою спрощення співпраці з клієнтами та налагодження системи більш якісного забезпечення запчастинами.

В інтернет-магазині представлено дуже широкий асортимент запасних частин. В асортименті компанії — понад 20 000 найменувань оригінальних та альтернативних запчастин.

За словами керівництва компанії, головний принцип інтернет-магазину — зручність користування. Крім того, запропонований великий каталог має розгалужену систему фільтрів за брендом, виробником, типом техніки, видом, моделлю, вузлах або системах техніки, що спрощує користування та обмежує час пошуку потрібної деталі до кількох хвилин. Зручність також забезпечують опції додавання позицій у Порівняння та Вибране.

«Купуючи в інтернет-магазині, ви економите час. Тепер вам не потрібно марнувати час на пошуки. У будь-який зручний момент ви можете скористатися нашим каталогом запчастин і придбати те, що вам потрібно», — запевняють у компанії АБА «АСТРА».

Замовлення приймають у режимі 24/7 з понеділка по п'ятницю 08:00–17:00. Доставка здійснюється по всій Україні кількома способами, включаючи самовивіз. 

На найближчий час компанія запланувала значне розширення асортименту магазину інструментами точного землеробства, сільгосптехнікою з напрацюванням, насінням, засобами захисту рослин, мікродобривами та бактеріальними препаратами. 

Виконано за допомогою Disqus