Райффайзен Банк Аваль пропонує беззаставний кредит на придбання сільгосптехніки

28 листопада 2019 1397 0
Райффайзен Банк Аваль пропонує беззаставний кредит на придбання сільгосптехніки
Райффайзен Банк Аваль Райффайзен Банк Аваль пропонує беззаставний кредит на придбання сільгосптехніки

Райффайзен Банк Аваль пропонує аграріям беззаставний інвестиційний кредит без першого внеску на придбання техніки і обладнання у дилера — групи компаній «Техноторг». Про це повідомляє прес-служба банку.

Райффайзен Банк Аваль додатково пропонує аграріям, у яких чистий річний дохід до 89,2 млн грн, беззаставне кредитування за спеціальними умовами: без вимоги до початкового внеску і разової комісії. Крім того, безпосередньо для клієнтів «Техноторгу» розроблено спеціальні ставки, які відчутно нижчі за стандартні при беззаставному кредитуванні. При фінансуванні 100% вартості техніки — це 22% річних. 

«Тепер не потрібно акумулювати гроші на початковий внесок, на разову комісію, на оформлення застави. Немає витрат на страхування заставного майна — а це відчутна економія, адже її розмір може досягати 1% від вартості придбаної техніки чи обладнання. При беззаставному кредитуванні ми економимо ще й досить багато часу клієнта на формування пакету документів для оформлення застави, що скорочує термін отримання кредитних коштів», — пояснює переваги нової пропозиції директор Департаменту бізнес банкінгу Оксана Куцоконь.

Обмеження максимальної суми кредиту — до 3 млн грн на покупку однієї одиниці. При цьому, мінімальний розмір фінансування — не менше 100 тис. грн. Термін кредитування — від 24 до 36 місяців без обмежень дострокового погашення і без додаткових комісій. 

Особливих вимог для позичальників немає. Це стандартні критерії, які виставляються Банком до всіх агроклієнтів, наприклад, мінімальний термін ведення бізнесу — не менше двох років. 

Нова агропрограма корелюється з державною програмою компенсації вартості сільгосптехніки. Купуючи вітчизняну техніку та обладнання в мережі «Техноторг», компанії можуть отримати додаткову компенсацію від держави.

«Якщо клієнтові не підходить асортимент «Техноторгу», він так само може отримати кредит без застави на інвестиційні цілі. Але вартість продукту складе 24-28% річних, а одноразова комісія 0,5-0,99%. Це відчутна різниця, рішення залежить від запитів і потреб конкретного підприємства», — йдеться у повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus