Україну накриють снігопади

2 грудня 2019 2313 0
Україну накриють снігопади

Зима вступає у свої повноцінні права. Розпочнеться грудень зі зниження температури до від’ємних позначок та снігу. Про це повідомляє сервіс агропогоди «Метео Фарм».

2-го грудня в Західних областях опади у вигляді снігу. Значна кількість опадів випаде в Закарпатській області. Також частково сніжитиме на Півночі та Центрі.

3-го грудня опади у вигляді снігу охоплять всю територію України, лише в Південних областях дощ та суміш мокрого снігу.

З 2 по 5 грудня нічна температура повітря коливатиметься від -6 до -1 °С, денна температура складе -3…+3 °С. Тепліше в Південних областях, повітря прогріється до +7 °С. Температура ґрунту мінімально знизиться до -6 °С в Західних областях, на решті території -4…+2 °С. Вітер переважитиме західного, північно-західного напрямків.  

З 6 по 8 грудня температура повітря зросте на 1-2 °С. Так у нічний час в Західних областях позначка термометру показуватиме -5…0 °С, на Півночі -3…-1 °С, в Східних та Центральних областях -2…+2 °С, на Півдні  -1…+5 °С.

Денна температура в Північних та Східних областях складе 0…+4 °С, на Заході та Сході 0…+6 °С, в Південних областях +3…+8 °С.  Температура ґрунту -2…+3 °С, в Західних областях до -4 °С нижче нуля.

8-го числа на всій території України прогнозуються опади. Вітер переважатиме південного, південно-західного напрямків.

Виконано за допомогою Disqus