В Україні пануватимуть аномальні погодні умови — прогноз погоди на тиждень

25 листопада 2019 117604 0
В Україні пануватимуть аномальні погодні умови — прогноз погоди на тиждень
pixabay.comВ Україні пануватимуть аномальні погодні умови — прогноз погоди на тиждень

Аномальні температури продовжують дивувати українців. Так, протягом тижня очікується потепління, подекуди до +13°С. Про це повідомляє сервіс агропогоди «Метео Фарм».

З 25 по 27 листопада температура повітря повільно поповзе вгору. На всій території України нічна температура повітря коливатиметься від -7 до +4°С, денна — -2…+5°С. 

Температура ґрунту мінімально опуститься у північних та східних областях до -4…-5°С. У центральних, південних та східних областях очікуються дощі, місцями з грозами.

З 28 по 29 листопада температура повітря досягне свого максимального піку. У північних, центральних та східних областях у нічний час температура повітря буде у межах -2…+4°С, вдень повітря прогріється до +2…+9°С. У південних та західних областях вночі очікується -2…+6°С, вдень — +4…+12°С. В Одеській області очікується до +13°С.

Температура ґрунту на всій території України буде у межах +1…+5°С. Дощитиме на всій території України.

Якщо в суботу ще збережеться тепла погода, то починаючи з 1 грудня прогнозується зниження температури повітря. Нічна температура коливатиметься від -2 до+3°С, денна — від 0 до +6°С. Температура ґрунту мінімально опуститься до 0°С, на Заході до -3°С. У північних та східних областях прогнозують опади у вигляді дощу. В західних областях очікуються дощі та мокрий сніг.

Виконано за допомогою Disqus