За 10 днів визначать нового голову Держпродспоживслужби

4 грудня 2019 290 0
За 10 днів визначать нового голову Держпродспоживслужби

Ім’я переможця конкурсу на перше крісло в Держпродспоживслужбі оголосять через 10 днів. Повідомляє AgroPolit.com.

Зазначається, що до конкурсної комісії увійшли представники МЕРТ разом із міністром Тимофієм Миловановим. Хто за ким із кандидатів піде на розмову, конкурсна комісія визначила на свій розсуд, прізвища у алфавітному порядку не ставили. Першим викликали на розмову Геннадія Супіханова. Кожна розмова тривала від 5 до 15 хвилин. Що ближче було до кінця списку, то швидше завершували співбесіду.

«У кожного були стандартні запитання — аналіз резюме та трішки про себе, а потім різні питання, в кожного свої. Кого просили розказати про торгівельні війни Європи з Китаєм, кого – про те, які ринки перспективніші для України, ще питали, куди варто просувати місцеву аграрну продукцію. Кожен, хто виходив, казав, що питали різні зовсім речі», — свідчить джерело.

Ім’я переможця конкурсу раніше обіцяли винести на засідання Кабміну 11 грудня, однак під час співбесіди конкурсантам сказали, що чекати доведеться трохи довше.

«Під час співбесіди один із кандидатів запитав Тимофія Милованова, коли буде рішення, і той сказав, що через днів 10-12. Кому вірити — 11 грудня чи 15-17 — сказати важко», — йдеться в повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus