Білоцерківський елеватор пропонує фермерам знижку на довготривале зберігання зерна

23 грудня 2019 307 0
Білоцерківський елеватор пропонує фермерам знижку на довготривале зберігання зерна
Kurkul.comБілоцерківський елеватор пропонує фермерам знижку на довготривале зберігання зерна

На Білоцерківському елеваторі «ОЛАМ» з 1 січня нового року планують запустити в роботу нову програму співпраці «Вези і зберігай», за якою клієнту пропонується знижка до 30% на довготривале зберігання. Про це розповів комерційний директор елеватора Кирило Бондаренко на Elevatorist.com.

«Для тих, хто не хоче відвантажуватися, а хоче завезти і зберігати зерно протягом 2-3 місяців, зберігши при цьому якість свого товару, ми пропонуємо наступну програму — «Вези і зберігай». За цією програмою на зберігання до 30 днів ми даємо знижку з нині діючого тарифу в 15%. Якщо від 30 до 60 днів — 25%, і понад 60 днів — 30% від вартості», — розповів Кирило Бондаренко.  

Наразі вартість послуг зберігання становить: 

  • зернові — 2,04 грн/т на добу;
  • олійні —2,22 грн/т на добу.

За словами комерційного директора елеватора, сценарій використання цієї програми буде один і той же для будь-якого клієнта. Та додав, що трейдери зможуть заощадити на логістичних витратах до 30% в разі тривалого зберігання.

«Для трейдера, наприклад, це істотно заощадить логістичні витрати. Адже є не тільки залізнична логістика, є і складська логістика, і ось на ній він буде економити до 30% в разі тривалого зберігання. Це дозволить дати йому кращу ціну для фермера, фермер від цього теж виграє. Плюс ще при відвантаженні трейдер економить більше долара бюджету. Відповідно, може запропонувати фермеру кращу ціну в момент продажу», — розповів Кирило Бондаренко.

Зазначається, що для фермера програма теж має свої переваги: перше — він заощадить чималі гроші, по-друге — якісно збереже свій товар.

«Ми будемо відповідати за збереження та якість зерна. І якщо фермер захоче його самостійно доставити в порт, за умовами програми «Вези і зберігай» отримає знижку на відвантаження», — додав Кирило Бондаренко.

Нагадаємо, Білоцерківський елеватор запустив нову програму співпраці з фермерами

Виконано за допомогою Disqus