Manitou довела ефективність гібридизації навантажувачів

18 листопада 2015 98 0
Manitou довела ефективність гібридизації навантажувачів
Кurkul.comManitou довела ефективність гібридизації навантажувачів

Компанія Manitou, продукцію якої з 2004 р. в Україні успішно реалізує Агробудівельний альянс «АСТРА», працює над гібридизацією гідравліки Eco-Booster, про це агропорталу Кurkul.com стало відомо під час сільськогосподарської виставки Agritechnica 2015, що відбулася у Ганновері (Німеччина).

Гібридизація — це один з напрямків розвитку, над яким уже декілька років працює департамент досліджень і розробок компанії Manitou. Система Stop&Go побачила світ у 2013 р. Польові дослідження показали, що навантажувач чимало часу працює у режимі холостого ходу, звідки і виникла доцільність системи, яка могла б відключати двигун під час простоїв з метою економії енергоресурсів.

Читати по темі: Новинки від Manitou: що дозволить ефективно управляти енергоресурсами всередині самої машини?

У той же час було розроблено програму REDUCE. Вона націлена на зменшення викидів у навколишнє середовище. Програма має інтелектуальну систему управління двигуном і трансмісією, що підтримує всі ці функції. Ця система автоматично регулює передавальне число і число обертів двигуна, забезпечуючи оптимальну витрату палива. Протокол REDUCE також дозволяє виміряти паливну економію, яка може сягати 25% залежно від галузі застосування.

Виконано за допомогою Disqus