Компанія АБА АСТРА стала дилером техніки Trimble в Україні

17 січня 2020 357 0
Компанія АБА АСТРА стала дилером техніки Trimble в Україні
АБА «АСТРА»Компанія АБА АСТРА стала дилером техніки Trimble в Україні

Компанія АБА «АСТРА» стала офіційним дилером техніки Trimble на території України і тепер має повноваження щодо продажу та сервісного обслуговування продукції Trimble. Про це повідомив керівник з напрямку точного землеробства АБА «АСТРА» Євгена Кондратьєва, інформує Traktorist.ua.

За його словами, компанія Trimble має деякі вимоги до українських дилерів. Зокрема, необхідно знати продукцію виробника і реалізовувати, а також забезпечувати високий рівень сервісу та розробляти унікальні рішення для запитів конкретних клієнтів.

«Нам було потрібно 3 роки, щоб вийти на необхідний рівень і відповідати вимогам Trimble по продажам, обслуговуванню клієнтів та створенню унікальних рішень. Компанія Trimble задає темпи технологічному розвитку сільського господарства. Цей виробник займає понад 50% ринку систем навігацій у світі та понад 40% в Україні», — зазначив Євген Кондратьєв.

АБА «АСТРА» запропонує повний спектр обладнання Trimble, яке можливо використовувати в агросфері. Універсальні рішення можливо встановити на техніку будь-яких брендів. Їх можуть використовувати як малі, так і середні та великі господарства.

«Для кожного господарства можемо запропонувати рішення Trimble. Малим сільгоспвиробникам підійдуть прилади для паралельного водіння, середнім господарствам — системи автоматичного підрулювання, моніторингу та відключення секцій. Великі агрокомпанії зацікавляться системами автоматичного пілотування (електричні та гідравлічні) та сервіси звукових коригувань»‎, — сказав Євген Кондратьєв.

За словами регіонального менеджера Trimble в Україні та Молдові Тараса Пилипаки, АБА «АСТРА» протягом тривалого часу була клієнтом Trimble, а відтак мала змогу вивчати та тестувати це обладнання.

«‎Ми сподіваємося, що АБА «АСТРА» буде відповідати тенденціям ведення бізнесу Trimble, популяризувати обладнання і пропонувати аграріям наявні рішення. Ми очікуємо на плідну співпрацю АБА «АСТРА» з клієнтами», — підсумував Тарас Пилипака.

Читайте також: АБА «АСТРА» проведе семінар по точному землеробству

Виконано за допомогою Disqus