Компанія KUHN оновила модельний ряд культиваторів

19 листопада 2015 102 0
Компанія KUHN оновила модельний ряд культиваторів
Kurkul.comКомпанія KUHN оновила модельний ряд культиваторів

Компанія KUHN оновила модельний ряд культиваторів. Одразу після виходу причіпної моделі Cultimer L1000 у 2013 р., компанія оновлює модельний ряд навісних знарядь Cultimer агрегатом Cultimer L100, йдеться у повідомленні компанії.

Нова версія «L» характеризується 3 рядами стійок і доступна в модифікації 3-3,5 м для цільної рами, а також 4-5 м для складаної рами.

«Можливість установки різних робочих органів, робить Cultimer L100 виключно універсальним агрегатом, як для поверхневого та середнього лущення, так і для первинної культивації. Вигнуті робочі лампи дозволяють отримати високу якість перемішування», — зазначається у повідомленні.

Cultimer L300

Новинки модельного ряду Cultimer L100:

  • Навісна версія оснащена стійкою 3D вагою у 600 кг. Це дозволяє зберегти рівність культивації, навіть при роботі у важких умовах.

  • Більше комфорту і легкості: просте і швидке регулювання агрегату. Налаштування нівелювальних дисків через центральний важіль та встановлення заглиблення на рівні катка гідравлічним способом.

  • Для адаптації до легких ґрунтів або роботі з великою кількістю рослинних рештків, Cultimer L100 може бути обладнаний нівелювальних ножами замість нівелювальних дисків.

Виконано за допомогою Disqus